Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

IT základy pro každou neziskovku

IT základy pro každou neziskovku

Program TechSoup umožňuje neziskovým organizacím možnost získat software potřebný pro jejich práci úplně zdarma nebo za zvýhodněné ceny. Je součástí mezinárodního sítě TechSoup Global, která spolupracuje se společnostmi jako jsou Google, Adobe nebo Microsoft. Kromě toho poskytuje IT služby nebo pořádá vzdělávací akce. V rámci této přednášky se dozvíte, jak i vy můžete čerpat výhody z programu TechSoup a co vše pomocí něj můžete získat.

Radka Bystřická
ředitelka , Sdružení VIA

Radka Bystřická je ředitelka Sdružení VIA a nadšenkyně hledání cest a řešení, které usnadní lidem práci. Vystudovala Informační systémy a technologie a po několikaletém angažmá v softwarovém vývoji se dostala do Sdružení VIA, kdež se již 7 let věnuje technologickému rozvoji neziskových organizací.

 

 

Jana Olejníková
Koordinátorka projektu TechSoup, Sdružení VIA

Jana Olejníková je manažerkou programu TechSoup ČR. Pomáhá neziskovým organizacím získat technologie potřebné pro jejich efektivní práci a pořádá pro ně řadu vzdělávacích akcí. Jana pracovala v komerčním sektoru, prošla například vedoucími pozicemi u firem Ahold nebo Siemens, působila také v Impact Hubu Praha, kde měla na starost akcelerační programy.